Smart Home           WiFi              Telecom

8 tips voor een langere levensduur van jouw telefoon

8 tips voor een langere levensduur van jouw telefoon

Met deze tips geef je jouw telefoon een langer leven mee.

? Kontzak: we beginnen gelijk met de belangrijkste tip! Stop je telefoon NIET in je kontzak. Bij een te strakke broek trekt je telefoon krom en komt er spanning te staan op de elektronica van binnen of er ontstaan scheurtjes in het scherm of de behuizing.

? Beschermen: met een telefoonhoesje en een screenprotector.

? Schoonmaken: maak regelmatig de gaatjes van je smartphone schoon met een klein borsteltje (met bijvoorbeeld een nieuwe tandenborstel). De gaatjes in een smartphone zijn namelijk nestjes waar zich gemakkelijk vuil ophoopt.

? Opschonen: ruim regelmatig je telefoon op, want hoe meer opslagcapaciteit je gebruikt, hoe trager je toestel uiteindelijk wordt.

? Originele oplader: een goedkope oplader kan jouw batterij of telefoon beschadigen. Gebruik daarom alleen een originele of gecertificeerde oplader.

? Updates: niet alleen voor nieuwe updates en/of functies, maar ook om de veiligheid te waarborgen.

? Batterij: is je telefoon snel leeg? Dan is het raadzaam om de batterij te vervangen. Mogelijk wordt je telefoon dan ook weer een stuk sneller.

? Zon: leg je telefoon niet in de volle zon. Dit is een aanslag op de levensduur van de batterij.

Stay connected!

Laatste nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws rondom Connectz, alsmede handige tips rondom smart home, WiFi en telecom? Lees dan onze blog!

Gratis kostencalculator

Bereken de kosten voor je smart home met deze handige kostencalculator. Ontvang direct een prijsopgeave in de je mailbox.

Onze werkwijze

Lees meer over onze hoe wij werken en wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor diensten van Connectz.

Connect with us?