Smart Home           WiFi              Telecom

Help… Een barst in je scherm!

Help… Een barst in je scherm!

Blijf je er mee rondlopen of laat je hem repareren?
 
Als je nog wel beeld hebt, dan is de kans groot dat je jouw device in de eerste instantie gewoon door blijft gebruiken. Echter, is het wel verstandig om tijdig te handelen met een barst in je scherm.
 
We noemen een aantal risico’s:
? Je hebt een verhoogde kans op waterschade met barsten in je scherm, met als mogelijk gevolg dat je device intern ook stuk kan gaan.
? Je toestel is een stuk vatbaarder voor stof. Hoe meer stof, hoe minder goed je telefoon of tablet kan gaan werken.
❗️ Het is gevaarlijk, er kunnen kleine stukjes glas in je vinger terecht komen of je kunt je vinger open halen. Kijk dus vooral uit met kleine kinderen.
 
Wil je jouw scherm laten repareren om verdere schade te beperken? Wij hebben naast nieuwe schermen ook gebruikte schermen met kleine imperfecties maar wél zonder bast(en). Deze zijn vaak wat lager in de prijs en ook duurzamer omdat we deze hergebruiken.

 

Ben jij op zoek naar een reparatiespecialist? Zoek niet verder en maak hier een reparatieafspraak.

 

Ons reparatiecentrum bevindt zich in Breukelen. Mocht je iets verder uit de buurt wonen, dan is dit uiteraard geen probleem. Je ontvangt van ons een verzendlabel waarmee je jouw toestel verzekerd naar ons toe kunt sturen. Bij binnenkomst repareren wij jouw toestel direct en sturen deze gerepareerd retour. Indien wij de onderdelen op voorraad hebben, versturen wij het pakketje dezelfde dag nog retour.

Stay connected!

Laatste nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws rondom Connectz, alsmede handige tips rondom smart home, WiFi en telecom? Lees dan onze blog!

Gratis kostencalculator

Bereken de kosten voor je smart home met deze handige kostencalculator. Ontvang direct een prijsopgeave in de je mailbox.

Onze werkwijze

Lees meer over onze hoe wij werken en wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor diensten van Connectz.

Connect with us?