Klantcase: Kostenbesparing en Verbeterde Dienstverlening voor RTL Cleaning met Connectz

De case:

 

Ik ben Dion Sporkslede, mede verantwoordelijk voor de IT binnen RTL Cleaning. Voorheen ondervonden we aanzienlijke uitdagingen met onze telefonie en internetdiensten bij Vodafone. De kosten waren buitensporig hoog, schaalbaarheid was beperkt, en de geluidsoverlast uit onze zoemende meterkast was een doorn in het oog. Bovendien was de klantenservice van Vodafone een labyrint waarin we voortdurend van het kastje naar de muur werden gestuurd.

Gelukkig kruisten onze wegen met die van Nick van Connectz via een gedeeld netwerk. De keuze voor Connectz was snel gemaakt, voornamelijk vanwege de persoonlijke, vriendelijke en professionele aanpak van Nick. Zijn expertise en transparantie over kosten gaven ons het vertrouwen dat we zochten.

De opstartfase met Nick was een verademing. Hij leidde ons door het proces met aandacht voor detail, nam alle verantwoordelijkheden op zich, en hield rekening met onze bedrijfsvoering. Hierdoor werden onnodige onderbrekingen voorkomen.

De impact van Connectz op onze organisatie is aanzienlijk. We hebben nu veel meer flexibiliteit in telefonieopties, zoals keuzemenu’s, doorschakelingen, en digitalisering. Belangrijker nog is dat de kosten voor internet en telefonie met maar liefst 300% zijn gedaald, wat neerkomt op een jaarlijkse besparing van ruim €3000.

Connectz heeft zich bewezen als een professionele, vriendelijke, en meedenkende partner. Het is precies wat je zoekt in een leverancier. Ik beveel Connectz dan ook van harte aan bij iedere professionele organisatie die op zoek is naar kostenbesparing en verbeterde dienstverlening.

De reactie:

 

Kostenbesparing en Uitstekende Service!

Connectz heeft onze telefoniekosten met 300% verlaagd en ons voorzien van flexibele opties. Nick’s professionele aanpak en aandacht voor detail hebben het hele proces soepel laten verlopen. Een geweldige keuze voor elke organisatie die kosten wil besparen.

 

Connectz: Transparant en Efficiënt!

Dankzij Connectz en Nick hebben we niet alleen onze kosten drastisch verlaagd, maar ook de efficiëntie van onze telefoniediensten verbeterd. Nick was transparant over kosten en nam alles uit handen, waardoor we ons op onze bedrijfsvoering konden concentreren.

 

Verbeterde Flexibiliteit met Connectz!

Connectz heeft onze telefonie volledig getransformeerd. Nu hebben we meer keuzemogelijkheden, soepele doorschakelingen en een geoptimaliseerd digitaal systeem. Professioneel, vriendelijk en zeer aanbevolen voor organisaties die flexibiliteit zoeken.

 

Connectz: Bespaart Tijd en Geld!

Nick van Connectz begreep onze behoeften en nam de tijd om het proces zorgvuldig te begeleiden. Het resultaat? Niet alleen een soepelere bedrijfsvoering, maar ook een jaarlijkse besparing van ruim €3000. Een waardevolle partner die tijd en geld bespaart.

 

Connectz – Dé Partner voor Kostenbesparing!

Connectz heeft niet alleen onze telefoniekosten drastisch verminderd, maar heeft ook gezorgd voor een vlekkeloze overgang. De vriendelijke en meedenkende benadering van Nick maakte het verschil. Een absolute aanrader voor elke organisatie op zoek naar kostenbesparing en professionele service.

 

Stay connected!

blank

Laatste nieuws

Benieuwd naar het laatste nieuws rondom Connectz, alsmede handige tips rondom smart home, WiFi en telecom? Lees dan onze blog!

blank

Onze werkwijze

Lees meer over onze hoe wij werken en wat u kunt verwachten wanneer u kiest voor diensten van Connectz.

Connect with us?