Smart home installateur

De smart home installateur. Een beroep dat we nu nog zeker niet veel tegen komen. Al zullen we dat beroep steeds meer gaan zien.

Wat is een Smart Home Installateur?

Maar wat houd zo’n smart home installateur nou in? En waarom hebben we die nodig?

Een smart home installateur van Connectz heeft natuurlijk al wat in de naam wat hij of zij doet, smart home producten en diensten installeren. Echter is bij een smart home niet alleen installatie nodig. Bij smart home is één van de grootste werkzaamheden, het correct programmeren van jouw smart home.

Elke smart home is namelijk anders. De een wil dat lichten tijdens een spannende film namelijk helemaal uit gaan en de ander wil dat de lichten heel licht aanstaan. Dit moet goed geprogrammeerd en geconfigureerd worden. Wij bij Connectz laten we je niet aan je lot over als jouw smart home is geïnstalleerd. Onze hulp is altijd paraat bij vragen of problemen. Zodat jij adequaat kan worden beantwoord of verholpen.

Waarom een Smart Home Installateur?

Je zou kunnen denken ik ga zelf aan de slag met smart home, daar heb ik geen smart home installateur voor nodig. Voor de kleine producten, zoals enkel een slimme lamp kan dit zeker. Al is een heel smart home systeem installeren en configureren echt heel iets anders. Er gaat heel wat tijd en expertise zitten in het naar jouw wensen installeren en configureren van jouw smart home. Ook denken wij met je mee hoe je jouw smart home het beste kan indelen en waar je rekening mee kan houden voor eventuele plannen in de toekomst. Dit voorkomt frustraties en moeilijkheden.

Doorlopende Service

Is jouw huis nou volledig naar jouw wensen ingesteld? Dan is het contact niet ineens klaar met jouw smart home installateur. Hij of zij blijft jouw aanspreekpunt als er wat mis is, uitbreidingsplannen hebt of als jij iets gewijzigd wilt hebben in jouw huis. Het gaat tenslotte wel over jouw huis, dus goede service en hulp moet persoonlijk en toegankelijk zijn volgens onze mening.

blank

Klaar om te starten?

  • Smart Home voor iedereen
  • Demoruimte in Breukelen
  • Snel een prijsindicatie
Tijd voor een écht slimme woning?

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Kies type contactverzoek