Smart Home           WiFi              Telecom

Over ons

Connectz

Ons verhaal Missie Showroom Team Voordelen

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Onze oplossingen zijn namelijk toegespitst op een specifieke situatie. Maatwerk dus. Dan snappen we ook dat je wat meer over ons wilt weten.

Wij zorgen dat je

verbonden
wordt en
blijft

Offerte

Wifi & smart home

Reparatie

Telecom

Ons verhaal

We zijn Connectz niet zomaar begonnen. Ben je benieuwd waar en hoe het allemaal is ontstaan?

Lees verder

Voordelen

Werken met Connectz heeft zo zijn voordelen, al zeggen we het zelf. Benieuwd waarom we denken dat je met ons moet samenwerken?

Lees verder

Missie

Bij Connectz hebben we een duidelijke missie: techniek toegankelijk maken voor iedereen. 

Lees verder

Showroom

In onze showroom in Breukelen ervaar je onze producten en diensten. Je kunt er ook terecht voor je nieuwe smartphone of voor een reparatie.

Lees verder

Blijf verbonden

Onze missie
en verhaal

Connectz is afgeleide van Connect, oftewel verbind! En dat is nou precies wat we doen. Connectz zorgt ervoor dat je verbonden wordt en blijft met de mensen om je heen, je woning en je kantoor. Wij van Connectz verbinden graag uiteenlopende oplossingen met elkaar zodat we jou één totaaloplossing kunnen bieden die voor iedereen te begrijpen is. We zijn specialist op het gebied van Telecom, WiFi en Smart Home.  Al sinds 2015 biedt Connectz de beste oplossingen voor telefonie en de snelste wifiverbinding thuis en op de zaak. In september 2020 zijn we ook gestart met Smart Home waarbij we kunnen ontzorgen op het gebied van de nieuwste slimme oplossingen in huis en op zakelijke locaties.

Technologie toegankelijk maken voor iedereen

Oplossingen op maat

Alles onder één dak

10+

Jaar
ervaring

Wat maakt ons uniek?

Als we het zelf zo mogen zeggen? Connectz denkt met je mee in oplossingen. Wij leveren niet alleen losse producten maar zorgen er van A tot Z voor dat alles geregeld wordt. Je hoeft er alleen nog maar gebruik van te maken, en vergeet er niet van te genieten. We zijn ook trots op het bij elkaar brengen van deze drie disciplines.

Smart Home

In onze ogen de toekomst. Bij Connectz maken we smart home simpel. We geloven dat smart home net als een auto moet zijn. In 3 minuten snap je hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan.

Echte slimme woning

Éen app voor de hele woning

Privacy op nummer één! Geen cloud!

Wifi

Professionele WiFi voor thuis is onderdeel van onze levensbehoeften geworden. Wij geloven dat je niet met één oplossing iedereen kan voorzien van goede WiFi. WiFi is maatwerk.

Advies op maat

Eigen installateurs

WiFi Management Systeem

Telecom

Connectz levert alle mobiele telefoons met alle providers. Wij zorgen dat je bereikbaar bent en blijft. Reparatie van je smartphone of tablet en alle accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

Alle providers op één plek

Eigen professionele reparatieafdeling

Nieuwe en refurbished smartphones

Onze showroom in Breukelen

Hij is gloednieuw. Ervaar het zelf!

Connectz

Het team

We stellen je graag voor aan de vakspecialisten van Team Connectz: Nick, Dean, Meike en Edwin. Elk van ons heeft z’n eigen specialiteit. Samen komen we tot de beste oplossing voor jou.

Connect with us

Nick

Smart Home specialist

Edwin

Reparatiespecialist

Dean

Telecomspecialist

Meike

Telecomspecialist

Klaar om te starten?