Smart Home           WiFi              Telecom

Over ons

Connectz

Ons verhaal Missie Showroom Team Voordelen

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Onze oplossingen zijn namelijk toegespitst op een specifieke situatie. Maatwerk dus. Dan snappen we ook dat je wat meer over ons wilt weten.

Wij zorgen dat je

verbonden
wordt en
blijft

Offerte

Wifi & smart home

Reparatie

Telecom

Ons verhaal

We zijn Connectz niet zomaar begonnen. Ben je benieuwd waar en hoe het allemaal is ontstaan?

Lees verder

Voordelen

Werken met Connectz heeft zo zijn voordelen, al zeggen we het zelf. Benieuwd waarom we denken dat je met ons moet samenwerken?

Lees verder

Missie

Bij Connectz hebben we een duidelijke missie: techniek toegankelijk maken voor iedereen. 

Lees verder

Showroom

In onze showroom in Breukelen ervaar je onze producten en diensten. Je kunt er ook terecht voor je nieuwe smartphone of voor een reparatie.

Lees verder

Blijf verbonden

Onze missie
en verhaal

Connectz is afgeleid van het woord ‘connect’, oftewel ‘verbinden’. Onze missie is om iedereen de juiste en persoonlijke connectiviteit te bieden in en rond het huis. Wij willen graag iedereen met ons enthousiasme laten zien wat technologie allemaal kan betekenen voor onze samenleving.
Daarmee houden wij rekening met jouw wensen, maar ook denken wij graag mee om energiezuiniger te leven, het begrijpelijk te houden en jouw veiligheid en comfort te waarborgen. Een slim huis is dé oplossing om al die wensen te vervullen. 
Ook wij zijn ooit begonnen uit nieuwsgierigheid voor technologie. Wij hebben onze expertise gaandeweg steeds verder ontwikkeld en zijn uiteindelijk uitgekomen bij smart home. We bieden nu al een aantal jaar oplossingen aan onze klanten. Dit doen we voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Wie weet zien we elkaar binnenkort om jouw huis of zaak beter te verbinden met de wereld.

Technologie toegankelijk maken voor iedereen

Oplossingen op maat

Alles onder één dak

10+

Jaar
ervaring

Connectz

Het team

We stellen je graag voor aan de vakspecialisten van Team Connectz: Nick, Sam, Stefan, Meike en Micky. Elk van ons heeft z’n eigen specialiteit. Samen komen we tot de beste oplossing voor jou.

Nick

Senior Smart Home Specialist

Sam Connectz

Sam

Medior Smart Home Specialist

Stefan

Senior Reparatiespecialist

Meike

Senior Telecomspecialist

Micky

Junior Telecomspecialist

Wat maakt ons uniek?

Wat ons uniek maakt, als wij het zelf mogen zeggen, is de persoonlijke service. Deze persoonlijke service geldt voor, tijdens en na onze hulp. Wij snappen dat de ene klant zijn of haar wens niet die van de ander is. Waarom zou je dan altijd hetzelfde product aanbieden?

Daarom is de vraag die wij altijd stellen aan onszelf: ‘Wat is de beste oplossing voor jou?’. Wij doen ons best om jou de beste en leukste ervaring te geven, zodat jij tijdens en na onze hulp verbonden bent en blijft. Zo kun je blijven genieten met alle gemak.

Smart Home

In onze ogen de toekomst. Bij Connectz maken we smart home simpel. We geloven dat smart home net als een auto moet zijn. In 3 minuten snap je hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan.

Echte slimme woning

Éen app voor de hele woning

Privacy op nummer één! Geen cloud!

Wifi

Professionele WiFi voor thuis is onderdeel van onze levensbehoeften geworden. Wij geloven dat je niet met één oplossing iedereen kan voorzien van goede WiFi. WiFi is maatwerk.

Advies op maat

Eigen installateurs

WiFi Management Systeem

Telecom

Connectz levert alle mobiele telefoons met alle providers. Wij zorgen dat je bereikbaar bent en blijft. Reparatie van je smartphone of tablet en alle accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

Alle providers op één plek

Eigen professionele reparatieafdeling

Nieuwe en refurbished smartphones

Onze showroom in Breukelen

Hij is gloednieuw. Ervaar het zelf!

Ons beter leren kennen?