Over ons

Connectz

Ons verhaal Missie Showroom Team Voordelen

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Onze oplossingen zijn namelijk toegespitst op een specifieke situatie. Maatwerk dus. Dan snappen we ook dat je wat meer over ons wilt weten.

Wij zorgen dat je

verbonden
wordt en
blijft

Offerte

Wifi & smart home

blank

Reparatie

Telecom

blank

Ons verhaal

We zijn Connectz niet zomaar begonnen. Ben je benieuwd waar en hoe het allemaal is ontstaan?

Lees verder
blank

Voordelen

Werken met Connectz heeft zo zijn voordelen, al zeggen we het zelf. Benieuwd waarom we denken dat je met ons moet samenwerken?

Lees verder
blank

Missie

Bij Connectz hebben we een duidelijke missie: techniek toegankelijk maken voor iedereen. 

Lees verder
blank

Showroom

In onze showroom in Breukelen ervaar je onze producten en diensten. Je kunt er ook terecht voor je nieuwe smartphone of voor een reparatie.

Lees verder

Blijf verbonden

Onze missie
en verhaal

Connectz is afgeleid van het woord ‘connect’, oftewel ‘verbinden’. Onze missie is het automatiseren van gebouwen doormiddel van het slim verbinden van elektro- en installatietechniek, maar ook ICT- en beveiligingsapparatuur. 
Duurzaamheid doormiddel van energiemanagement en energiemonitoring speelt hierin een grote rol. Daarnaast is efficiënte en veiligheid in en rondom de gebouwen ook van groot belang om het gebouw in kwestie het juiste comfort te bieden en om het toekomstbestendig te maken.
Ook wij zijn ooit begonnen uit nieuwsgierigheid voor technologie. Wij hebben onze expertise gaandeweg steeds verder ontwikkeld en zijn uiteindelijk uitgekomen bij smart home. We bieden nu al een aantal jaar oplossingen aan onze klanten. Dit doen we voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Wie weet zien we elkaar binnenkort om jouw huis of zaak beter te verbinden met de wereld.
blank

Duurzaam en ecologisch verantwoord

blank

Het gebouw van de toekomst

blank

Alle technologie en techniek onder één dak

10+

Jaar
ervaring

Connectz

Het team

We stellen je graag voor aan de vakspecialisten van Team Connectz: Nick, Sam en Stefan. Elk van ons heeft z’n eigen specialiteit. Samen komen we tot de beste oplossing voor jou.

blank

Nick

Smart Home, WiFi en Telecom specialist

Sam Connectz

Sam

WiFi en Telecom specialist

Sam Connectz

Stefan

Reparatiespecialist

Wat maakt ons uniek?

Wat ons uniek maakt, als wij het zelf mogen zeggen, is de persoonlijke service. Deze persoonlijke service geldt voor, tijdens en na onze hulp. Wij snappen dat de ene klant zijn of haar wens niet die van de ander is. Waarom zou je dan altijd hetzelfde product aanbieden?

Daarom is de vraag die wij altijd stellen aan onszelf: ‘Wat is de beste oplossing voor jou?’. Wij doen ons best om jou de beste en leukste ervaring te geven, zodat jij tijdens en na onze hulp verbonden bent en blijft. Zo kun je blijven genieten met alle gemak.

blank
Smart Home

In onze ogen de toekomst. Bij Connectz maken we smart home simpel. We geloven dat smart home net als een auto moet zijn. In 3 minuten snap je hoe het werkt en hoe je ermee om moet gaan.

blank

Echte slimme woning

blank

Éen app voor de hele woning

blank

Privacy op nummer één! Geen cloud!

blank
Wifi

Professionele WiFi voor thuis is onderdeel van onze levensbehoeften geworden. Wij geloven dat je niet met één oplossing iedereen kan voorzien van goede WiFi. WiFi is maatwerk.

blank

Advies op maat

blank

Eigen installateurs

blank

WiFi Management Systeem

blank
Telecom

Connectz levert alle mobiele telefoons met alle providers. Wij zorgen dat je bereikbaar bent en blijft. Reparatie van je smartphone of tablet en alle accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

blank

Alle providers op één plek

blank

Eigen professionele reparatieafdeling

blank

Nieuwe en refurbished smartphones

Onze showroom in Breukelen

Hij is gloednieuw. Ervaar het zelf!

Ons beter leren kennen?