Comfort

Ontspannen zonder zorgen

Smart home biedt jou de oplossing voor comfort. Energie besparen en je huis beveiligen is nog nooit zo makkelijk geweest. Terwijl jouw slimme woning zorgt voor de ultieme rustige, veilige en energiezuinige sfeer, kun jij ontspannen op de bank en genieten van je huis. 

Comfort verhogen, hoe dan? Wat dacht je van de ideale temperatuur behouden in de woonkamer. De slaapkamer koeler houden door automatische klimaatregeling en slimme zonwering. De ruimte die een spannende sfeer aanneemt tijdens een film. Dit wordt allemaal geregeld zonder dat jij erover na hoeft denken. En er is nog zoveel meer mogelijk!

Onze smart home installateurs weten precies wat er mogelijk is en installeren alles voor jouw.

Benieuwd hoe een smart home kan bijdragen aan jouw comfort? Meld je aan voor onze experience tour!

comfort smart home

Toepassingen

Smart Home, Smart Living, Domotica. Klinkt nogal complex vind je niet? Wij bij Connectz geloven in een woning die voor jou taken uit handen neemt. Geen rijen knoppen, geen moeilijke configuraties. Een écht slimme woning begrijpt iedereen.

Klik op een groen icoontje blank in de infographic hieronder voor meer informatie over onze veiligheidstoepassingen.

blank
L

Gordijnen en ramen zijn onmisbaar in een huis. Smart home doet de gordijnen dicht automatisch wanneer jij wil. Ook als jij een bepaalde sfeer wil creëren in huis kan jouw smart home de gordijnen instellen zoals jij dat zou willen.

L

Constant in de gaten houden of er iets in brand kan vliegen. Smart home houdt het voor jou in de gaten. Rookmelders kunnen naast alarm slaan ook het seintjes doorgeven dat er iets moet gebeuren in huis om meer schade te voorkomen. Dit kan jij zelf volledig vormgeven.

L

Even lekker douchen. Dat willen we al te graag. Nu kost het energie en gaan we er om die reden ook sneller onderuit. Smart home kan ervoor zorgen dat jij heerlijk kan genieten van de douche en nog energie bespaart ook.

L

De sfeer, de gangen in huis en nog veel meer. Overal komt licht bij kijken. Al wil je de ene keer een ontspannen sfeer, de andere keer een concentratie sfeer en weer een andere keer dat alles gewoon even aanstaat. Allemaal in te stellen met smart home met een druk op de knop.

L

De aangename temperaturen in huis. Moeilijk te regelen zo handmatig. Dan is de slaapkamer net te warm of de woonkamer net te koud. Met jouw smart home kun je per ruimte instellen welke temperatuur jij wil.

L

Veiligheid en comfort gaan hand in hand. Jij bent natuurlijk een stuk comfortabeler in je eigen huis zodra er meer veiligheid is. Daarom helpt smart home met het veiliger maken van jouw huis.

L

Verduurzamen en toch jouw comfort behouden of verhogen. Dat is mogelijk met jouw eigen smart home. Smart home helpt jou om je woning te verduurzamen terwijl jij van alle comfort kan genieten en niet te veel er mee bezig hoeft te zijn.

L

De audio in huis slim gebruiken. Dat kan met jou smart home. Je loopt de keuken in en wilt muziek luisteren dat in de woonkamer aanstond. Smart home is zo in te stellen dat de muziek zich verplaatst naar de keuken zodra jij daarheen loopt. Zo kun je van het gehele liedje genieten zonder een onderbreking.

L

Alles wat hier omschreven staat kun jij terugvinden in je mobiele app van smart home. Even de sfeer in huis aanpassen? Kan met de app. Ondertussen ook even kijken of alles in huis is geregeld zoals jij wil? Alles is overzichtelijk terug te vinden in de app.

L

Jij wilt even wat meer energie van jezelf gebruiken. Door verdeling van energie is dat te doen. Nu heb je geen zin stipt op een bepaalde tijd de wasmachine aan te zetten en dan ook nog te weten dat je ondertussen dan niet kan koken. Smart home verdeeld voor jouw comfort de energie zo goed mogelijk naar jouw wensen.

L

Smart home helpt jou elektriciteit te besparen met slimme stopcontacten. Telefoon vol en nog steeds aan de oplader? Of oplader in het stopcontact laten zitten? Smart home zorgt ervoor dat het je geen energie kost.

L

Energiezuinig zijn. Vaak vraagt die aanpassing vanuit jou kant. Nu kan je smart home ervoor zorgen dat er energie bespaard wordt, terwijl jij van alle comfort geniet in jouw woning.

L

De mini-server zelf zorgt ervoor dat alle taken zo goed mogelijk worden uitgevoerd die jij hebt gegeven. De aangename sfeer in de woonkamer behouden? De mini-server stuurt alle apparaten die hiermee te maken hebben naadloos aan.

blank

Persoonlijke service

Het comfort gaat gepaard met de functies die jouw huis ook veiliger maken en helpt energie te besparen. Wij vertellen jou daar graag meer over tijdens een kop koffie.

Bij ons krijg je volgens onze kernwaarden de vertrouwelijke en persoonlijke service die nodig is en volledig bij jou past. Wij waarborgen de kwaliteit en zorgen dat jij na afloop kan terugkijken op een topervaring.

Persoonlijke service

Het comfort gaat gepaard met de functies die jouw huis ook veiliger maken en helpt energie te besparen. Wij vertellen jou daar graag meer over tijdens een kop koffie.

Bij ons krijg je volgens onze kernwaarden de vertrouwelijke en persoonlijke service die nodig is en volledig bij jou past. Wij waarborgen de kwaliteit en zorgen dat jij na afloop kan terugkijken op een topervaring.

blank

Ontdek de mogelijkheden

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Start jouw vertrouwelijke en persoonlijke weg naar meer comfort in en rond je woning door je contactgegevens hierachter te laten. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook via 0346 – 252778. Laten we samen het comfort van je woning verhogen waar jij naar verlangt!