Smart home beveiliging

Smart home beveiliging door Connectz

Wij bij Connectz vinden het belangrijk dat iemand zich veilig voelt. Ons leek het ook handig om voor de mensen te regelen dat zij slim met hun beveiliging kunnen gaan. Lampen, sirenen en deur/raam contacten die samenwerken om de veiligheid te garanderen. Maar ook dat het overzicht bewaard kan worden in één oogopslag. Hierdoor voelt iemand zich niet alleen veiliger, maar is diegene ook een stuk eerder op de hoogte zodra er gevaar dreigt.

Wij hebben onze certificaten behaald om gecertificeerde beveiliging te leveren. Dit kan  gebruikt worden om aan te geven aan de verzekering dat er een gecertificeerde beveiliging is geleverd.

Wat is smart home beveiliging?

Smart home beveiliging is een moderne manier om uw huis te beveiligen. Het bestaat uit een reeks slimme apparaten die samenwerken om u te beschermen tegen alledaagse risico’s zoals inbraken en brandgevaar. Denk hier bijvoorbeeld aan slimme verlichting die aangaat bij het afgaan van het rookalarm of een raambreuk. Het hart van smart home beveiliging is de connectiviteit tussen apparaten zoals camera’s, sensoren, alarmsystemen en uw smartphone, waardoor u altijd en overal controle heeft over de veiligheid van uw huis.

Smart Home Beveiliging Mogelijkheden

Camera Deurbel

De camera deurbel is uw eerste verdedigingslinie. Bezoekers worden gefilmd, waardoor u altijd weet wie er voor uw deur staat, zelfs als u niet thuis bent.

Beveiligingscamera’s

Externe en interne beveiligingscamera’s bieden real-time monitoring en opname, essentieel voor het vastleggen van ongewenste activiteiten.

Ruitbreuksensor

Deze sensoren detecteren het geluid van brekend glas, een directe indicatie van inbraakpogingen.

Sirene

Een hoorbare sirene dient als een krachtig afschrikmiddel voor indringers.

Slim Slot

Slimme sloten bieden toegang via unieke druppels of codes, waardoor traditionele sleutels overbodig worden. Dit verhoogt de veiligheid en het gemak.

Bewegingsdetectie

Bewegingsdetectoren signaleren ongewone activiteiten en kunnen gekoppeld worden aan alarmen of verlichting om indringers af te schrikken.

Deursensor

Sensoren op deuren detecteren ongeautoriseerde openingen, een cruciale beveiligingslaag.

Bestuurbaar vanaf uw Telefoon

Al deze systemen zijn te besturen en te monitoren via uw smartphone, waardoor u altijd controle en inzicht heeft, waar u ook bent.

Smart Home vs Normale Beveiligingssystemen

Het verschil tussen smart home beveiliging en traditionele beveiligingssystemen is duidelijk: smart home systemen bieden meer controle en zijn makkelijker aan te passen. In plaats van standaard alarmsystemen, gebruiken smart home systemen geavanceerde technologieën zoals camera’s, sensoren en slimme sloten die u kunt bedienen met uw smartphone. Dit betekent dat u altijd en overal uw huis in de gaten kunt houden. U krijgt direct meldingen op uw telefoon bij ongewone activiteiten, zodat u sneller kunt reageren bij een mogelijke inbraak of noodgeval. Bovendien werken al deze slimme apparaten samen via een centrale hub in uw huis, wat zorgt voor een naadloos en efficiënt beveiligingssysteem. In tegenstelling tot traditionele systemen, waarbij apparaten vaak los van elkaar staan, zorgt deze integratie voor een betere bescherming en gemak. 

Bereken mijn Smart Home

Laten we een afspraak maken

Smart home

Calculatietool

We begrijpen dat je eerst een indicatie wil hebben van hoe zo’n Smart Home er voor jou uit kan komen te zien? We hebben daarom een tool ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en snel een indicatie krijgt van onze visie op Smart Homes. Praten we daarna weer verder!

Stel je eigen smart home samen!

Binnen 3 minuten

7 onderdelen

Direct een prijsindicatie

START NU

0$

De resultaten zijn verstuurd . Check ook de spamfolder.

Gratis adviesgesprek inplannen?

We nemen contact op om de afspraak te bevestigen.


U moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Verlichting

Maak een keuze.

Spots

Traditionele lampen

U moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Toegangscontrole

Automatisch de voordeur op slot en intercom (Ja/nee)

Toegangscontrole

Klik op de afbeelding om te selecteren of deselecteren.

U moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Klimaat

Maak uw keuze.

Klimaatsensoren

Intelligente ruimteregeling met analoge stuuruitgangen en automatisch verwarmen en koelen functies.

U moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Totale kosten


U moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Zonwering

Maak een keuze.

Zonwering

Werkt samen met de klimaatregeling en het alarm. Gordijnen, jaloezieën automatisch op stand van de zon.

U moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Alarm

Maak uw keuze.

Alarm

Gebaseerd op..

U moet een iets invullen om verder te gaan.

VOLGENDE STAP

Verstuur prijzen

Overzicht

Aantal Prijs
Korting :
Totaal :

Verstuur naar e-mailadres

Connectz

Onze werkwijze

Een Smart Home bouw je niet in één dag. Daar komt meer bij kijken. Hieronder leggen we in vier simpele stappen onze werkwijze uit.

1. Adviesgesprek

Tijdens ons adviesgesprek bekijken we je situatie en bespreken we samen de mogelijkheden. We vertellen je onze visie op Smart Homes maar luisteren vooral naar wat jij wil.

2. Offerte

Het adviesgesprek vormt de belangrijkste bouwsteen voor het plan van aanpak. We sommen al je wensen op zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Geen verassingen achteraf en overzichtelijk per onderdeel een duidelijk kostenoverzicht.

3. Installatie

Tijdens de installatie leggen we de basis voor de configuratie. Een smart home bestaat uit fysieke hardware maar vooral ook uit software. Vakkundig installateurs zorgen voor de juiste aanleg van hardware, onze consultant zorgt voor de juiste configuratie.

4. Nazorg

Stilstaan is achteruitgang. Techniek blijft zich ontwikkelen en we willen je daar graag van laten meeprofiteren. We houden je software up-to-date en houden je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden. Laagdrempelig contact zorgt ervoor dat we weten wat we van elkaar verwachten.

Onze garanties

ONZE VOORDELEN

Bewezen kwaliteit met onze innovatieve oplossingen.

We lichten graag nog een aantal van onze kwaliteiten uit waar we trots op zijn.

Persoonlijk advies

Specialisten op ieder vlak

Onze smart home garantie

Ook na oplevering staan we klaar

Klaar om te starten?

  • Smart Home voor iedereen
  • Demoruimte in Breukelen
  • Snel een prijsindicatie
Tijd voor een écht slimme woning?

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Kies type contactverzoek