Smart Home           WiFi              Telecom

Slimme zonwering

Persoonlijke klimaatbeheerder

De zon die ’s ochtends heerlijk naar binnen schijnt op een zomer dag en de kamer opwarmt. Maar rond de middag wordt het toch te warm in huis. Slimme zonwering kan hier een sleutelrol spelen voor klimaat en comfort.

Beheer jouw zonwering met Smart Home en bepaal zelf wanneer de zonwering open of dicht gaat. De geavanceerde sensoren en systemen kunnen door middel van lichtinval en temperatuur ook uit zichzelf openen of sluiten. Dit leidt tot lagere energiekosten en een betere leefomgeving.

Er zijn nog vele andere mogelijkheden met slimme zonwering. Benieuwd? Neem contact met ons op voor meer informatie, we vertellen je graag meer. 

slimme zonwering smart home

Slimme woonautomatisatie voor elk project

Bespreek de opties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen smart home? Neem contact met ons op!

Wij voorzien je graag van passend advies en een oplossingop maat.

Sam Connectz

Sam

(Medior) Smart Home Specialist

Nick

(Senior) Smart Home Specialist

Voor iedereen smart home

Service van Connectz

Connectz houdt van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Bij ons kun je vertrouwen op eerlijkheid, persoonlijke service en kwaliteit. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

Service van Connectz

Wij houden van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Daarom kun jij bij ons erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

Ontdek de mogelijkheden

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Start jouw vertrouwelijke en persoonlijke weg naar jouw eigen smart home door Connectz door je contactgegevens hierachter te laten. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook via 0346 – 252778. Laten we er samen voor zorgen dat je een stuk meer energie bespaart!