Slimme zonwering

Persoonlijke klimaatbeheerder met slimme zonwering

De zon die ’s ochtends heerlijk naar binnen schijnt op een zomer dag en de kamer opwarmt. Maar rond de middag wordt het toch te warm in huis. Slimme zonwering kan hier een sleutelrol spelen voor klimaat en comfort.

Beheer jouw zonwering met Smart Home en bepaal zelf wanneer de zonwering open of dicht gaat. De geavanceerde sensoren en systemen kunnen door middel van lichtinval en temperatuur ook uit zichzelf openen of sluiten. Dit leidt tot lagere energiekosten en een betere leefomgeving.

Er zijn nog vele andere mogelijkheden met slimme zonwering. Benieuwd? Neem contact met ons op voor meer informatie, we vertellen je graag meer.

slimme zonwering smart home
slimme zonwering smart home

Slimme zonwering van Connectz

Zonwering is een belangrijk onderdeel van het huis. Niet alleen om de privacy te waarborgen, maar ook voor de stijl in het huis. Bij Connectz snappen wij dit.

Wij hebben verschillende manieren gevonden waarop dezonwering iets kan betekenen. De kamer of ruimte opwarmen doormiddel van de zon zonder de verwarming aan te zetten? Dat is mogelijk. Zo zijn er nog veel meer functies die de zonwering kan vervullen in eenhuis. Alles om slim met energie, veiligheid en comfort om te gaan. 

Wat is Slimme Zonwering?

In de wereld van huisautomatisering is slimme zonwering een revolutionaire stap vooruit. Het gaat hier om zonwering die verbonden is met een mini-server of ander onderdeel van het smart home systeem, waardoor het op afstand of volgens vooraf ingestelde tijdschema’s kan worden bestuurd. 

Deze technologie past zich automatisch aan de positie van de zon aan, gebaseerd op uw voorkeuren. Het speelt ook een cruciale rol in het reguleren van het binnenklimaat en draagt bij aan inbraakbeveiliging. Door sensoren en slimme algoritmen kan het bijvoorbeeld de zonwering sluiten op het heetst van de dag of juist openen om natuurlijke warmte binnen te laten.

smart verlichting

Scenario’s met slimme zonwering

We hebbben een aantal mogelijkheden van slimme zonwering op een rijtje gezet

Wakker worden met zonlicht

Start je dag natuurlijk en rustig door wakker te worden met zacht, natuurlijk zonlicht.

Huis verwarmen met zonlicht

Benut het natuurlijke zonlicht om je huis te verwarmen, bespaar op energiekosten en draag bij aan een duurzaam thuis.

Zonwering sluiten vanuit bed

 Bedien de zonwering zonder op te staan, ideaal voor die luie ochtenden of wanneer je al in bed ligt.

Zonwering opent bij inbraak

Slimme zonwering integreert ook met je smart home beveiliging. In geval van een inbraakpoging opent de zonwering automatisch, wat zorgt voor zichtbaarheid en potentiële afschrikking van inbrekers.

 

Slimme woonautomatisatie voor elk project

Bespreek de opties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen smart home? Neem contact met ons op!

Wij voorzien je graag van passend advies en een oplossingop maat.

Sam Connectz

Sam

(Medior) Smart Home Specialist

blank

Nick

(Senior) Smart Home Specialist

Voor iedereen smart home

Service van Connectz

Connectz houdt van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Bij ons kun je vertrouwen op eerlijkheid, persoonlijke service en kwaliteit. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

Service van Connectz

Wij houden van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Daarom kun jij bij ons erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

blank

Ontdek de mogelijkheden

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Start jouw vertrouwelijke en persoonlijke weg naar jouw eigen smart home door Connectz door je contactgegevens hierachter te laten. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook via 0346 – 252778. Laten we er samen voor zorgen dat je een stuk meer energie bespaart!

blank