Mobiel

Reparaties Accessoires Nieuwe smartphones Gebruikte smartphones Abonnementen

  • Reparatie van alle merken
  • Verkoop mobiele telefoons van Apple en Samsung
  • Abonnementen van Odido, KPN en Vodafone
Reparatie inplannen?

We nemen vandaag contact op!

Connectz Mobiel, zowel zakelijk als voor consumenten.

Connectz is de one stop shop voor mobiel. Je vindt bij ons het complete aanbod, van nieuwe en tweedekans telefoons tot glasprotectie en reparatie.

Alles-in-1-oplossingen

Alles-in-1 en alles onder één dak. We leveren je nieuwe smartphone, we regelen je abonnement of we zorgen voor een complete oplossing voor bedrijfstelefonie. 

blank

Abonnementen

Je bent bij ons aan het juiste adres voor alle providers. Odido, Vodafone, KPN, Hollandsnieuwe, Tele2 of Ben. We helpen je ook bij de overstap naar een andere provider en zorgen dat je nummer 100% behouden blijft.

Routebeschrijving

blank

Zakelijk

Connectz levert complete oplossingen voor de zakelijke markt. Wij regelen de complete rompslomp rondom abonnementen en voorzien je van de juiste toestellen. Zowel vaste telefonie als mobiele telefonie nemen we voor je uit handen.

Laat je gegevens achter!

blank

Reparatie

Bij een complete oplossing kan reparatie zeker niet achterblijven. Ook als het toch een keer misgaat staan onze specialisten voor je klaar om bijvoorbeeld je scherm, connector of accu zo snel mogelijk weer in orde te maken.

Reparatie inplannen

blank

Accessoires

Connectz heeft de beste accessoires voor je smartphone. We leveren luxe bookcases van Valenta en stevige impactcases van Gear4. Een glasprotectie of autohouder kun je direct komen ophalen in de winkel in Breukelen.

Kom eens langs

Snel naar de winkel!

Reparatie, losse verkoop en accessoires

Reparatie

Accessoires

Ons reparatiecentrum in Breukelen

Onze gloednieuwe showroom in Breukelen. Kom langs en ervaar het zelf!

Nu repareren of reserveren of een vraag stellen!

Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken bij onze winkel in Breukelen, een smartphone te reserveren of een vraag te stellen! Wij zullen z.s.m. contact opnemen!

Klaar om te starten?