Smart Home

  • Energiemanagement
  • Smart Home Experience Tour in Breukelen

Smart Home: voor iedereen

Het huis van de toekomst is eindelijk daar. Waar huisautomatisering voorheen alleen voor een selecte groep weggelegd was, is smart home tegenwoordig toegankelijk voor iedereen. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om hun huis te voorzien van een smart home systeem.

Wij van Connectz kunnen je helpen met energie besparen, het veiliger maken van jouw woning, je comfort level naar een hoger niveau tillen en nog veel meer. En dat alles volledig geregeld door onze smart home installateurs.

Slimme voordelen 

Ontdek de
mogelijkheden
van jouw
eigen
smart home

Energiezuinig

Slimme apparaten maken energiebeheer kinderspel. Jouw smart home bespaart energiekosten door bijvoorbeeld slimme zonwering, volledig automatisch.

Meer over energie besparen

Comfort

Al onze smart home producten werken naadloos samen en worden aangestuurd door één centrale controller.

Meer over comfort

Veiligheid

Bescherming tegen inbraak, brand en waterlekken. Je data wordt lokaal verzameld en zo je privacy beschermd.

Meer over veiligheid

Voor iedereen

Smart home lijkt ingewikkeld, maar is voor iedereen! Laat je adviseren en ontdek wat er allemaal kan.

Meer informatie

Toepassingen

Smart Home
Experience Tour

Benieuwd naar onze slimme producten?  Wij nodigen je graag uit voor onze gratis Experience Tour. Ga op ontdekkingsreis en ervaar zelf de mogelijkheden een échte smart home.

Meld je nu aan, onze plaatsen zijn beperkt!

Slim wonen met Connectz

Smart Home, Smart Living, Domotica. Klinkt nogal complex vind je niet? Wij bij Connectz geloven in een woning die voor jou taken uit handen neemt.

Geen rijen knoppen, geen moeilijke configuraties. Een écht slimme woning begrijpt iedereen.

blank
blank
blank

             Bespreek de opties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van smart home, wifi of mobiel? Neem contact met ons op! Wij voorzien je graag van passend advies en een oplossing op maat.

Klik op de naam van een medewerker voor een persoonlijke afspraak.

De service van Connectz

In 4 stappen jouw eigen geautomatiseerde woning

blank
blank

1. Adviesgesprek

Tijdens ons adviesgesprek bekijken we je situatie en bespreken we samen de mogelijkheden. We vertellen je onze visie op Smart Homes maar luisteren vooral naar wat jij wil.

blank
blank

2. Offerte

Het adviesgesprek vormt de belangrijkste bouwsteen voor het plan van aanpak. We sommen al je wensen op zodat we beide weten waar we aan toe zijn. Geen verassingen achteraf en overzichtelijk per onderdeel een duidelijk kostenoverzicht.

blank
blank

3. Installatie

Tijdens de installatie leggen we de basis voor de configuratie. Een smart home bestaat uit fysieke hardware maar vooral ook uit software. Vakkundig installateurs zorgen voor de juiste aanleg van hardware, onze consultant zorgt voor de juiste configuratie.

blank
blank

4. Nazorg

Stilstaan is achteruitgang. Techniek blijft zich ontwikkelen en we willen je daar graag van laten meeprofiteren. We houden je software up-to-date en houden je op de hoogte van nieuwe mogelijkheden. Laagdrempelig contact zorgt ervoor dat we weten wat we van elkaar verwachten.

Onze garanties

ONZE VOORDELEN

Bewezen kwaliteit met onze innovatieve oplossingen.

We lichten graag nog een aantal van onze kwaliteiten uit waar we trots op zijn.

blank

Persoonlijk advies

We leveren geen alles-in-één oplossing maar kijken echt naar jouw persoonlijke situatie. Ieder huis is anders, maar ook ieder mens. Door ons te verdiepen in jou komen we tot een juiste oplossing.

blank

Specialisten op ieder vlak

Wij zijn ervan overtuigd dat je moet doen waar je écht goed in bent. Zo hebben onze medewerkers ieder hun specialiteit. De één adviseert, de ander installeert. Uiteraard door van elkaar te weten wat mogelijk is en het samen te doen.

blank

Onze garanties

Een smart home ontwikkelt zich. Nadat we geïnstalleerd hebben volgens ons samen opgebouwde plan willen we je echt laten genieten. Met onze smart home garantie komen we gewoon terug als je het even iets anders wilt dan vooraf bedacht. De eerste 10 aanpassingen zijn voor onze rekening!

blank

Ook na oplevering

Eigenlijk zijn we nooit echt klaar. We staan namelijk ook voor je klaar nadat we het smart home project hebben opgeleverd. Door op de achtergrond je systeem up-to-date te houden maar ook als je er toch even niet helemaal uitkomt.