Slimme veiligheid

Effectieve beveiliging

Smart home biedt voor jou de oplossing voor slimme veiligheid. Door een beveiligingssysteem dat slim is. Het systeem beveiligt jouw eigendommen. Er gaat een alarm af. Jij krijgt een melding op jouw telefoon. De slimme zonwering gaat automatisch open. De beveiliging schrikt de indringers af. De buren kunnen jou helpen met het identificeren van de indringers. Zo voel jij je niet alleen maar veiliger, zo ben je ook echt veilig. Dit allemaal geïnstalleerd door onze smart home installateurs zodat jij zeker weet dat het goed ingesteld staat.

Er zijn genoeg verhalen van mensen om eruit te halen dat we nog veel kunnen doen om onze veiligheid te verhogen. Denk aan die ene verzekeringskwestie, omdat er ergens water lekte. Denk aan die brand in de bijkeuken die beperkt had kunnen blijven als er eerder ingegrepen was. Of die ene keer dat er ingebroken was en de inbrekers niet gepakt zijn. Wij weten hoe wij deze drie situaties in één keer kunnen oplossen voor jou. 

Benieuwd hoe een smart home kan bijdragen aan jouw veiligheid? Meld je aan voor onze experience tour!

slimme veiligheid

Toepassingen

Smart Home, Smart Living, Domotica. Klinkt nogal complex vind je niet? Wij bij Connectz geloven in een woning die voor jou taken uit handen neemt. Geen rijen knoppen, geen moeilijke configuraties. Een écht slimme woning begrijpt iedereen.

Klik op een groen icoontje blank in de infographic hieronder voor meer informatie over onze veiligheidstoepassingen.

blank
L

Zonwering kan een grote rol spelen op het gebied van veiligheid. Bij ongewilde gasten kan je smart home bijvoorbeeld de gordijnen openen of zonwering omhoog doen. Dit om de woning ‘doorzichtig’ te maken. Hierdoor kunnen mensen de ongewilde gasten makkelijker zien en identificeren.

L

Brandpreventie is één van de vele veiligheidsopties die een smart home kan brengen. Brandalarm, thermostaten, rookmelders, blussers en nog meer technologie houden dag en nacht je woning in de gaten of er ergens brand kan zijn. Zo ja, word jij zo snel mogelijk op de hoogte gebracht om de schade te beperken.

L

In huis lopen allemaal leidingen en het zou zonde zijn als jij ineens een gigantische waterschade oploopt. Je smart home heeft daarvoor dé oplossing, namelijk watersensoren. Deze installeer je bij een plek met veel kans op lekkage en zodra er water lekt, krijg jij een seintje.

L

Inbrekers afschrikken? Dat kan en dat hoeft niet alleen maar met geluid. Ook kan het beveiligingssysteem de ongewenste gast afschrikken door het licht te laten knipperen. 

L

Waar vuur is, is warmte. De thermostaat meet de temperatuur in huis. Deze kan aangeven als het ergens wel erg warm is. In jouw huis-overzicht kun jij zien hoe warm het is in elke ruimte.

L

Inbrekers zijn ongewilde gasten. Door sensoren en andere technologie heeft je smart home door dat er ongewilde gasten aanwezig zijn. Er zijn verschillende fases voor het beveiligingssysteem. Eén daarvan is dat er een sirene afgaat die wordt afgespeeld via het audio-systeem.

L

Verduurzamen is erg belangrijk. Nu willen wij wel dat dit niet de veiligheid in gevaar brengt. Smart home zorgt ervoor dat jij van beide tegelijkertijd kunt genieten. De brandveiligheid, waterlek preventie en inbraakpreventie wordt gewaarborgd en daarbij wordt jouw huis nog energiezuiniger ook. 

L

Een smart home kan audio gebruiken om je veiligheid te verhogen. Door een sirene af te laten gaan als er ongewenste gasten binnen zijn. Een audio waarschuwing of mededeling dat er een sensor een verdachte activiteit waarneemt wat betreft water of brand.

L

Met smart home kun jij de veiligheid van je huis nauwlettend in de gaten houden. Doordat je maar 1 app gebruikt, blijft jouw smart home overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

L

Een smart home zorgt voor een veilige energie overdracht vanaf zonnepanelen naar het stroomnet of je huis. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken.

L

Met stopcontacten is er nu eenmaal kans op kortsluiting. Smart home zorgt ervoor dat als er een verhoogde kans is op brand door kortsluiting dat dit voorkomen wordt. Doordat smart home dit kan meten, wordt er geen stroom meer gegeven aan dit specifieke stopcontact.

L

Energiekosten worden bespaard en je energieverbruik wordt gemeten. Ook dit wil jij natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen, zodat hier niet mee gesjoemeld kan worden. Vandaar dat dit ook goed beveiligd wordt door geen cloud services te gebruiken.

L

Het hart en het brein van jouw smart home: de (mini-) server. Deze component communiceert met alle sensoren en zorgt ervoor dat jouw beveiligingsprotocol wordt uitgevoerd. Daarnaast worden je gegevens niet op een cloud opgeslagen, maar juist op een SD-kaart. Dit om ze zo goed mogelijk te beveiligen.

blank

Persoonlijke service

De beveiliging werkt ook samen met het systeem dat jouw huis comfortabeler maakt en helpt energie te besparen. Wij vertellen jou daar graag meer over tijdens een kop koffie. 

Bij ons krijg je volgens onze kernwaarden de vertrouwelijke en persoonlijke service die nodig is en volledig bij jou past. We waarborgen de kwaliteit en zorgen ervoor dat jij kan na afloop terugkijkt op een topervaring.

Persoonlijke service

De beveiliging werkt ook samen met het systeem dat jouw huis comfortabeler maakt en helpt energie te besparen. Wij vertellen jou daar graag meer over tijdens een kop koffie. 

Bij ons krijg je volgens onze kernwaarden de vertrouwelijke en persoonlijke service die nodig is en volledig bij jou past. We waarborgen de kwaliteit en zorgen ervoor dat jij kan na afloop terugkijkt op een topervaring.

blank

Ontdek de mogelijkheden

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Start jouw vertrouwelijke en persoonlijke weg naar meer veiligheid in en rond je woning door je contactgegevens hierachter te laten. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook via 0346 – 252778. Laten we er samen voor zorgen dat jouw huis een stuk veiliger wordt!

8 + 11 =