Slimme software en diensten

Ėėn app voor alles

De overvloed aan apps, wie herkent het niet? Wanneer je een nieuwe ‘slimme’ airconditioner aanschaft of nieuwe lampen voor thuis hebt, moet je weer een nieuwe app downloaden. Smart home maakt het je gemakkelijk.

Wij bieden een oplossing met een slimme software en diensten. Een overzicht die het eenvoudiger maakt in één enkele app, regel alles van je verlichting tot aan je slimme zonwering. En dat is nog niet alles. Onze updates zijn kosteloos, zodat we onze diensten kunnen blijven verbeteren en jouw comfort en veiligheid altijd up-to-date blijft.

Er zijn nog vele andere mogelijkheden met slimme software en diensten. Benieuwd? Neem contact met ons op voor informatie, we vertellen je graag meer.

slimme software smart home

Slimme woonautomatisatie voor elk project

Bespreek de opties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen smart home? Neem contact met ons op!

Wij voorzien je graag van passend advies en een oplossingop maat.

Sam Connectz

Sam

(Medior) Smart Home Specialist

blank

Nick

(Senior) Smart Home Specialist

Voor iedereen smart home

Service van Connectz

Connectz houdt van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Bij ons kun je vertrouwen op eerlijkheid, persoonlijke service en kwaliteit. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

Service van Connectz

Wij houden van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Daarom kun jij bij ons erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

blank

Ontdek de mogelijkheden

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Start jouw vertrouwelijke en persoonlijke weg naar jouw eigen smart home door Connectz door je contactgegevens hierachter te laten. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook via 0346 – 252778. Laten we er samen voor zorgen dat je een stuk meer energie bespaart!

blank