Slimme toegangscontrole

Woningtoegangsbeheer

Jouw smart home kan zowel veiligheid als gemak in in overvloed bieden. Het concept van slimme toegangscontrole is relatief nieuw, maar het is zeker de moeite waard om te verkennen.

Beheer jouw toegang met smart home en biedt mensen toegang tot jouw woning wanneer dat nodig is. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat je wekelijkse schoonmaakdienst langskomt om je huis op te frissen. Tijdens die specifieke uren hebben ze toegang nodig tot je woning, maar daarbuiten is het niet nodig. Dit kan eenvoudig worden ingesteld. Ze krijgen een unieke code en/of NFC-sleutelhanger die alleen werkt gedurende de aangegeven tijden, en daarbuiten hebben ze geen toegangsmogelijkheid.

Er zijn nog vele andere mogelijkheden met slimme toegangscontrole. Benieuwd? Neem contact met ons op voor meer informatie, we vertellen je graag meer.

slimme toegangscontrole

Slimme woonautomatisatie voor elk project

Bespreek de opties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen smart home? Neem contact met ons op!

Wij voorzien je graag van passend advies en een oplossingop maat.

Sam Connectz

Sam

(Medior) Smart Home Specialist

blank

Nick

(Senior) Smart Home Specialist

Voor iedereen smart home

Service van Connectz

Connectz houdt van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Bij ons kun je vertrouwen op eerlijkheid, persoonlijke service en kwaliteit. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

Service van Connectz

Wij houden van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Daarom kun jij bij ons erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

blank

Ontdek de mogelijkheden

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Start jouw vertrouwelijke en persoonlijke weg naar jouw eigen smart home door Connectz door je contactgegevens hierachter te laten. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook via 0346 – 252778. Laten we er samen voor zorgen dat je een stuk meer energie bespaart!

blank