Slimme verlichting

Verlichting op maat

Verlichting is essentieel voor elk huis en komt in diverse vormen en stijlen. Het is belangrijk dat jouw verlichting aansluit bij jouw woning. Daarnaast hebben slimme verlichtingssystemen energiebesparende functies, zoals het automatisch uitschakelen van lichten wanneer er niemand in de kamer is.

Smart home maakt het mogelijk om jouw slimme verlichting te configureren, waardoor je de gewenste sfeer in huis kunt creëeren op elk moment. Bijvoorbeeld, als je een spannende film wilt kijken. Tik gemakkelijk op de ‘Bioscoop’-sfeer in de app, je hele huisverlichting past zich aan en de slimme zonwering sluit automatisch.

Er zijn nog vele andere mogelijkheden met slimme verlichting. Benieuwd? Neem contact met ons op voor informatie, we vertellen je graag meer. 

slimme verlichting

Slimme woonautomatisatie voor elk project

Bespreek de opties

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw eigen smart home? Neem contact met ons op!

Wij voorzien je graag van passend advies en een oplossingop maat.

Sam Connectz

Sam

(Medior) Smart Home Specialist

blank

Nick

(Senior) Smart Home Specialist

Voor iedereen smart home

Service van Connectz

Connectz houdt van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Bij ons kun je vertrouwen op eerlijkheid, persoonlijke service en kwaliteit. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

Service van Connectz

Wij houden van sterke, duurzame en goed werkende apparatuur. Dit kun je bij ons zien aan de toestellen, WiFi-apparatuur en smart home oplossingen die wij aanbieden. Wij hebben door de tijd heen de nodige ervaring opgedaan om te weten welke oplossingen en apparatuur nou echt van kwaliteit zijn. Daarom kun jij bij ons erop vertrouwen dat wij kwaliteit leveren. Wij voorzien je graag van meer informatie en de nodige hulp.

blank

Ontdek de mogelijkheden

Binnen 24 uur reactie. Beloofd.

Start jouw vertrouwelijke en persoonlijke weg naar jouw eigen smart home door Connectz door je contactgegevens hierachter te laten. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook via 0346 – 252778. Laten we er samen voor zorgen dat je een stuk meer energie bespaart!

blank